Nieuws

Wellenreuther spreekt zich uit: dit zegt de doelman over zijn rol bij Feyenoord

Wellenreuther spreekt zich uit: dit zegt de doelman over zijn rol bij Feyenoord

9 maart - 14:31

Timon Wellenreuther heeft er geen trek meer in om tweede viool te spelen achter Justin Bijlow bij Feyenoord. De doelman is momenteel de vaste keuze onder Arne Slot door de blessure van zijn teamgenoot, maar die positie wil hij liever niet meer weggeven. Dit vertelt de doelman zelf over zijn rol en toekomst in Rotterdam. 

Wellenreuther kwam door de blessure van Bijlow al achttien maal in actie. De doelverdediger doet het uitstekend en de vraag heerst of de Duitser niet tot vaste doelman gepromoveerd moet worden. Zelf geeft de doelman aan dat hij er geen zin meer in heeft om zichzelf op de tweede plaats te zetten.

Hoe ziet Wellenreuther zijn rol bij Feyenoord?

"Als doelman wil je spelen en op de bank zit je niet graag. Ik kijk nu tot de zomer hoe het gaat, dan valt er een beslissing", vertelt Wellenreuther over zijn toekomst bij Feyenoord tegenover Transfermarkt.de. "Ik heb mijn hoogtepunt nog niet bereikt."

Over zijn rol bij Feyenoord is Wellenreuther duidelijk. De doelman geeft aan zijn plek onder de lat niet meer uit handen te willen geven. "Ik denk van wedstrijd tot wedstrijd en wil presteren. Als ik niet speel, kijk ik vooruit en probeer ik hard genoeg te trainen om weer in het doel te komen." Meerdere Europese ploegen zouden de prestaties van de doelman in de gaten houden.