Transfernieuws

Naar één van deze twee Europese competities vertrekt Til mogelijk in de toekomst

Naar één van deze twee Europese competities vertrekt Til mogelijk in de toekomst

6 maart - 10:38

De kans dat Guus Til ook komend seizoen nog bij PSV speelt is zeer aanwezig, zo schetst het Eindhovens Dagblad. De aanvallende middenvelder van de Eindhovenaren zou in de verre toekomst nog wel een transfer naar het buitenland kunnen maken.

Til begon het seizoen mede door het nodige blessureleed nog als vierde aanvallende middenvelder in de pikorde bij PSV, maar knokte zich razendsnel terug in de basis. Concurrenten Ismael Saibari, Malik Tillman en Isaac Babadi zitten geregeld voor hem op de bank en ook zondag bewees hij zijn waarde. Til viel in de topper in tegen Feyenoord en zorgde voor de gelijkmaker.

De prestaties van Til zouden ook in het buitenland wel eens niet onopgemerkt kunnen blijven, maar volgens het ED hoeft PSV zich nog geen zorgen te maken. Wel schetst het medium twee mogelijke verblijven voor de speler, voor in de verre toekomst. 'Het contract van Til loopt sowieso nog twee seizoenen door. Bronnen rond hem denken dat de competities in Italië of Engeland misschien nog een optie kunnen zijn in de verdere toekomst, maar geven ook aan dat hij PSV niet zomaar meer gaat verlaten.'

Til kwam dit seizoen in totaal tot twintig wedstrijden in de Eredivisie. In die duels kwam hij acht keer tot scoren en gaf hij drie assists. Aankomende vrijdag treft PSV met Go Ahead Eagles een lastige tegenstander in Deventer.