Nieuws

Deze trainer is volgens Jan Boskamp de ideale opvolger van Arne Slot bij Feyenoord

Deze trainer is volgens Jan Boskamp de ideale opvolger van Arne Slot bij Feyenoord

5 maart - 11:41

Jan Boskamp ziet in Pascal Jansen een geschikte kandidaat om de nieuwe trainer van Feyenoord te worden, mocht Arne Slot op den duur vertrekken. De huidige coach van de Rotterdammers staat er goed op bij Europese topclubs, waardoor stiekem al wordt gekeken naar mogelijke opvolgeres.

"Ik had altijd al: als Slot weggaat, dan ga ik voor Jansen", aldus Boskamp in de rubriek Koffie met… van Vandaag Inside. Volgens het clubicoon hanteren Slot en Jansen allebei dezelfde speelstijl. Beide heren kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij AZ. "De manier van hoe we nu spelen, dat doet hij ook. Elke trainer heeft een ander idee, maar Slot en Jansen hebben samengewerkt. Dat zie ik terug in het voetbal.'

Of een mogelijke overstap naar Jansen naar Feyenoord ook reëel is, is nog maar de vraag. De voormalig coach van AZ, die in januari werd ontslagen bij de Alkmaarders, werd de afgelopen weken meermaals gespot in en bij de Johan Cruijff Arena. Dat gebeurde ook afgelopen zondag, bij de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. "Zat hij er weer? Ja, zie je wel", reageert Boskamp. "Als je daar al twee, drie keer bent… En die andere gozer (Alex Kroes, red.) gaat daar ook naartoe." Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax. Ook hij kent Jansen van AZ.