Nieuws

Dit is wanneer Feyenoord de aan de knie geblesseerde Stengs weer terugverwacht

Dit is wanneer Feyenoord de aan de knie geblesseerde Stengs weer terugverwacht

4 maart - 17:10 Laatste update: 17:29

Feyenoord heeft in een medische update aangegeven wanneer Calvin Stengs weer wordt terug verwacht. De Rotterdammers denken na de interlandperiode weer te kunnen beschikken over de aanvallende middenvelder, die een knieblessure opliep.

In de extra tijd van het duel tussen Feyenoord en FC Groningen ging het mis voor Stengs. De Oranje-international kwam vervelend neer na een duel met Marvin Peersman en ging in tranen van het veld. Eerder werd al duidelijk dat de blessure van Stengs meeviel, maar de Rotterdammers hebben nu via hun website over de situatie gecommuniceerd. 

'Calvin Stengs is door een knieblessure de komende weken niet inzetbaar voor Feyenoord. De middenvelder wordt na de aankomende interlandperiode terugverwacht', zo klinkt het. Het betekent dat Arne Slot in ieder geval niet over Stengs kan beschikken tegen Heracles Almelo (10 maart) en sc Heerenveen (16 maart).

Dat de blessure van Stengs relatief gezien meevalt, is voor zowel de speler als de club een flinke meevaller. De voormalig speler van AZ, OGC Nice en Royal Antwerp raakte in het verleden al ernstig geblesseerd aan de knie. Ook Feyenoord kan een creatieve denker wel gebruiken in de selectie, zo liet Slot al meermaals blijken.