Transfernieuws

1908.nl wuift vermeende interesse weg: Feyenoord niet concreet voor smaakmaker

1908.nl wuift vermeende interesse weg: Feyenoord niet concreet voor smaakmaker

22 februari - 18:44 Laatste update: 19:28

Feyenoord heeft geen concrete interesse in Anis Hadj-Moussa, zo weet 1908.nl donderdagavond te verzekeren. Eerder op de avond werden de Rotterdammers aan de aanvaller van Vitesse gelinkt. Feyenoord zou een van de twee Nederlandse topclubs zijn die de Algeijen op de korrel had. Hadj-Moussa ontpopt zich de laatste weken tot smaakmaker in Arnhem.

Na het vertrek van Million Manhoef, die voor viel miljoen de overstap naar Stoke City maakte, haalde Vitesse in Hadj-Moussa een nieuwe aanvaller in huis. De 22-jarige rechtsbuiten maakte op huurbasis de overstap van Patro Eisden naar de GelreDome. Hadj-Moussa wist in drie optredens voor zijn tijdelijke club al één keer te scoren. In februari ontpopte de vleugelaanvaller zich met zijn acties is razend tempo tot smaakmaker van het kwakkelende Vitesse, dat na 22 wedstrijden met dertien punten onderaan in de Eredivisie staat.

Met een marktwaarde van slechts 250 duizend euro, lijkt Hadj-Moussa een koopje voor menig (sub)topper. Naar verluidt zouden Feyenoord en PSV al interesse in de aanvaller hebben getoond, zo wist VoetbalZone te melden. Uit Eindhoven zou zelfs al een miljoenenbod op Hadj-Moussa zijn uitgebracht. Tijdens de afgelopen winterse transferperiode was PSV in de slotfase van de window nog haastig op zoek naar een nieuwe aanvaller. Couhaib Driouech leek op deadline day de overstap naar de ongeslagen koploper te gaan maken. Maar op het laatste moment liep de deal stuk. Zo bleef de aanvaller bij Excelsior en haalde PSV geen vervanger voor de aan Union Berlin verkochte Yorbe Vertessen.