Nieuws

Dit is het opvallende bericht dat MVV plaatste na de goals van Julian Rijkhoff

Dit is het opvallende bericht dat MVV plaatste na de goals van Julian Rijkhoff

13 februari - 10:25

MVV heeft maandagavond een merkwaardig bericht op X geplaatst. De ploeg uit Maastricht zag Ajax-aankoop Julian Rijkhoff tweemaal scoren en plaatste hier een bericht over. Opvallend genoeg verwijderde de club hem vrijwel direct. Wat stond er in dit bericht over Rijkhoff? VoetbalNieuws zocht het voor je uit.

Op het Instagram-profiel van MVV verscheen maandagavond een opvallende post over Jong Ajax-spits Rijkhoff. De voormalige aanvaller van Borussia Dortmund maakte deze winter de overstap terug naar Amsterdam voor een bedrag van anderhalf miljoen euro en wist tegen MVV Maastricht zijn eerste twee doelpunten te scoren.

Dit stond er in het verwijderde bericht van MVV 

"Julian Rijkhoff werd deze winter aangetrokken voor een bedrag dat overeenkomt met 2 keer de salarisbegroting van MVV. Hij is meer waard dan onze hele selectie, maar het is mooi voor het Nederlandse voetbal dat hij vanavond onze periodekansen mag dwarsbomen." Dit bericht verscheen op X en werd kort daarna offline gehaald.

X-bericht van MVV over Rijkhoff

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!