Nieuws

Dit is waar Chelsea's recordaankoop Enzo Fernández graag naartoe wil

Dit is waar Chelsea's recordaankoop Enzo Fernández graag naartoe wil

10 februari - 09:13 Laatste update: 10:06

Enzo Fernández lijkt alweer te willen vertrekken bij Chelsea. De Argentijnse middenvelder tekende in januari 2023 een langdurig contract in Londen. Een jaar later zou de wereldkampioen zijn zinnen hebben gezet op een transfer naar een nieuwe club. 

In januari 2023 maakte Fernández na een fantastisch WK de transfer van Benfica naar Chelsea voor 121 miljoen euro. Volgens SPORT zou de middenvelder inmiddels hebben aangegeven dat hij graag de overstap naar FC Barcelona wil maken. Het medium beweert dat de 23-jarige controleur niet gelukkig is in Londen. Waarom hij het niet naar zijn zin heeft, is niet bekend.

Is een transfer naar Barça haalbaar?

Toch is een transfer naar Catalonië niet vanzelfsprekend. Fernández heeft nog een contract tot de zomer van 2032 bij The Blues, waardoor Chelsea een flink bedrag voor hem zal verlangen. Door de financiële situatie waarin Barça verkeert, is het realistisch dat de club het contract van de Argentijn niet kan afkopen. De rechtspoot hoopt toch schot in de zaak te krijgen door zichzelf aan te bieden in Camp Nou.