Nieuws

Wat vindt Dallinga van zijn afgeketste transfer naar Brentford?

Wat vindt Dallinga van zijn afgeketste transfer naar Brentford?

5 februari - 23:59

Thijs Dallinga begon het seizoen bij Toulouse uitstekend. Inmiddels is zijn productie een beetje opgedroogd, met slechts één goal in zeven wedstrijden voor dit weekend. Toch kwam hij afgelopen transferperiode erg dicht bij een droomtransfer. Wat heeft Dallinga hier zelf over te zeggen? VoetbalNieuws.nl zet het voor je op een rij.

Bij Rondo werd Dallinga gevraagd naar een mogelijke transfer naar de Premier League. Naar verluidt wilde Brentford maar liefst achttien miljoen euro betalen voor de spits. "Het is een redelijk hectische periode geweest", steekt Dallinga van wal. "We gingen ervan uit dat er niks meer zou gaan gebeuren, maar in de laatste week van de window begonnen er alsnog serieus dingen te spelen, iets waar ik ook voor open stond, maar de club wilde niet meewerken en dat moet je respecteren."

Wanneer kan Dallinga een transfer maken?

Toch betekent deze afwijzing niet dat de Nederlander helemaal niet meer zal vertrekken uit Frankrijk. Hij hint ernaar dat het er in de zomer wel eens van kan komen. "We hebben nu... nou ja, niet echt een afspraak gemaakt, maar wel besproken dat het de bedoeling is om in de zomer de stap te maken."