Reactie

Dit is waarom Boadu FC Twente boven andere geïnteresseerde clubs heeft gekozen

Dit is waarom Boadu FC Twente boven andere geïnteresseerde clubs heeft gekozen

1 februari - 21:12

Myron Boadu mag zich sinds een paar uur speler van FC Twente worden. De spits keert na 2,5 jaar terug in de Eredivisie. Dit is waarom Boadu voor een terugkeer naar Nederland heeft gekozen met in het bijzonder de club uit Enschede.

"Er waren een paar clubs die hadden geïnformeerd. Dat was midden januari, maar bij die clubs had ik niet het gevoel als wat ik bij Twente had", begint Boadu in gesprek met ESPN. De spits gaat vervolgens in op het fijne gevoel dat Twente hem gaf. "Twente liet zien hoe graag ze me wilden hebben. Bij de andere clubs was het weer 50/50, maar ik wil gewaardeerd worden. Dat is niet dat het betekent dat ik per se alles wil spelen. Arnold (Bruggink, red.) kwam met me praten. Dat zijn dingen die belangrijk zijn voor een speler en dat heeft gemaakt dat ik deze keuze heb gemaakt."

Europees voetbal

Boadu heeft een duidelijk doel met FC Twente, zo vertelt hij op de clubwebsite van de Tukkers. "FC Twente heeft veel kwaliteit in het team en hopelijk wachten ons mooie wedstrijden de komende tijd. We willen Europees voetbal veilig stellen. Een aantal jongens van de selectie ken ik al, ik heb echt zin om met ze aan de slag te gaan", besluit hij.