Nieuws

Feyenoord gaat vol voor Rodríguez: 'Kan uit het niets een goal maken'

Feyenoord gaat vol voor Rodríguez: 'Kan uit het niets een goal maken'

28 januari - 17:40 Laatste update: 17:40

Arne Slot bindt er geen doekjes om en heeft de interesse van Feyenoord in Luciano Rodríguez bevestigd. Er gonsde al langere tijd geruchten dat de Rotterdammers zich graag zouden versterken met de aanvaller, maar tijdens een interview is dat nu ook bevestigd. Voor het sluiten van de transfermarkt wil Feyenoord Rodríguez nog inlijven.

"Het is een rechtsbuiten, die ook als spits uit de voeten kan", antwoord Slot desgevraagd tijdens een interview voor de camera's van ESPN. "Ik heb twee maanden geleden aangegeven welke types we nodig hebben om de volgende stap te zetten met Feyenoord. Dan is het aan Dennis en de scouting om de juiste man te vinden."

Eerder gaf Dennis te Kloese ook al aan dat de Rotterdammers inderdaad werk maken van de aanvaller. "Rodríguez heeft ook een geweldige trap voor standaardsituaties, en kan uit het niets een goal maken", aldus de technisch directeur. 

Feyenoord is niet de enige club die interesse heeft in Rodríguez. Ook Benfica en River Plate zouden zijn handtekening graag willen hebben. 1908 meldt dat Feyenoord een openingsbod van meer dan vijf miljoen euro uitgebracht. Liverpool Montevideo denkt echter aan een veelvoud van dat bedrag en een doorverkoop van naar verluidt dertig procent. Het contract van de aanvaller loopt nog tot medio 2027.

Meer weten over Rodríguez? Bekijk onderstaande video over de Uruguayaan!