Transfernieuws

Feyenoord heeft één defensieve transferoptie minder: Lorient huurt verdediger

Feyenoord heeft één defensieve transferoptie minder: Lorient huurt verdediger

27 januari - 10:27

Feyenoord kan de komst van Nathaniel Adjei voor even vergeten. De Ghanese verdediger wordt tot het eind van het seizoen door IF Hammarby aan FC Lorient verhuurd.

Afgelopen week werd de naam van Adjei met Feyenoord in verband gebracht. Zowel Zweedse als Nederlandse media stelden dat de rechtspoot op een lijstje in Rotterdam zou staan als toekomstige opvolger van Lutsharel Geertruida, maar van dat lijstje kan hij nu weer voor even worden geschrapt. Lorient heeft de komst van Adjei bevestigt.

Lorient huurt Adjei tot aan het eind van het seizoen. Franse club heeft de 21-jarige Ghanees meer dan nodig aangezien het nu de hekkensluiter van de Ligue 1 is. Met Adjei hoopt Lorient degradatie naar de Ligue 2 te voorkomen.

Gezien het feit dat Adjei maar voor een half jaar aan Lorient wordt verhuurd, is hij nog altijd een optie voor Feyenoord. De kans is aanwezig dat Geertruida, waarvan het contract in 2025 afloopt, komende zomer vertrekt. De Rotterdammers zouden dan alsnog in Zweden toe kunnen slaan.

Meer te weten komen over de situatie van Feyenoord op de transfermarkt? Bekijk onderstaande video waarin het haarfijn wordt uitgelegd!