Nieuws

Mühren over stempel 'KKD-spits': Het interesseert me echt geen reet''

Mühren over stempel 'KKD-spits': "Het interesseert me echt geen reet''

29-06-2022 23:38

Robert Mühren wordt vaak bestempeld als Keuken Kampioen Divisie-spits. De aanvaller wil komend seizoen met FC Volendam de criticasters de mond snoeren.

De Volendammer scoorde de afgelopen jaren veelvuldig op het tweede niveau van Nederland. Er wordt getwijfeld of de aanvaller het ook in de Eredivisie kan. "Nou, ik denk niet: waar hebben jullie het allemaal over? Want het interesseert me echt geen reet", aldus Mühren tegenover ESPN. "Ik voetbal waarschijnlijk nog twee jaar. Ik ga ervan genieten en keihard mijn best doen. Als het wel lukt, zijn we heel blij. Mocht het om welke reden dan ook niet lukken, dan niet."

Het andere Oranje promoveert komend seizoen naar de Eredivisie en staat ook dan onder leiding van trainer Wim Jonk, die zijn contract verlengde in het vissersdorp. "Wie had dat nou gedacht?", grijnst de spits. De contractverlenging speelde al een tijdje op de achtergrond. "Ik vind het mooi dat hij blijft, want het gaat toch de goede kant op hier. We gaan er met elkaar voor zorgen dat het niveau nog een stapje omhoog gaat. "