Transfernieuws

'Vertessen heeft lak aan wens van Bosz en zet zinnen op stap naar de Bundesliga'

'Vertessen heeft lak aan wens van Bosz en zet zinnen op stap naar de Bundesliga'

13 januari - 08:07

Van Peter Bosz mag hij niet vertrekken, maar Yorbe Vertessen lijkt lak aan die woorden te  hebben. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de Belg zijn zinnen gezet op een vertrek naar Union Berlin.

Afgelopen week begon het transferspel rondom Vertessen. De linksbuiten is met een beetje pech nummer vier op de lijst op zijn positie, aangezien Noa Lang, Hirving Lozano en Malik Tilmann daar ook voor in aanmerking komen. Toch heeft Bosz graag dat Vertessen bij PSV blijft. Sterker nog, de oefenmeester sprak klare taal op de persconferentie in aanloop naar Excelsior. "Ik heb met hem gesproken. Ik heb gezegd dat hij niet weg mag. Einde discussie, klaar."

Volgens het ED is Vertessen niet van plan om de wens van Bosz te vervullen. Union Berlin zou vijf miljoen euro willen neerleggen voor de diensten van de Belg, die zo snel mogelijk zou willen vertrekken naar de Duitse hoofdstad, zo klinkt het.

Aankomende zaterdag maakt Vertessen in ieder geval nog deel uit van de selectie van PSV. De Eindhovenaren hervatten de tweede seizoenshelft van de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Bij een winstpartij evenaart PSV het zegerecord van zeventien overwinningen op rij.