Nieuws

Opsteker voor Ten Hag: verdediger weer beschikbaar na langdurig blessureleed

Opsteker voor Ten Hag: verdediger weer beschikbaar na langdurig blessureleed

12 januari - 16:53

Goed nieuws voor Erik ten Hag, die weer de beschikking heeft over Lisandro Martinez. De Argentijn keert terug van een langdurige blessure die de centrale verdediger als sinds eind september aan de kant hield. Martinez is nu weer teruggekeerd op het trainingsveld en zal deel uitmaken van de wedstrijdselectie in de topper tegen Tottenham.

Sinds zijn blessureleed in april van vorig jaar moest Martinez eerder al twaalf wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Afgelopen juni keerde de Argentijn terug, maar viel in september wederom geblesseerd uit. De blessure bleek een flinke te zijn, waardoor de Argentijn nog eens 22 wedstrijden van Manchester United moest missen. Tijdens de persconferentie voorafgaande van de wedstrijd tegen Spurs gaf Ten Hag aan weer over zijn verdediger te kunnen beschikken. "Licha, Casemiro en Luke Shaw zijn weer aan het trainen", klonk het.

Het drietal spelers, waaronder oud-Ajacied Martinez, keert ook direct weer terug in de wedstrijd selectie van The Red Devils. Hetzelfde geldt voor Christian Eriksen, die recentelijk met ziekte kampte, en de niet geheel okselfrisse Antony. Daarnaast is de langdurig geblesseerde Amad Diallo ook weer op de weg terug.