Nieuws

Van Gastel definitief niet naar Besiktas: 'Willen niet meer worden afgeleid'

Van Gastel definitief niet naar Besiktas: 'Willen niet meer worden afgeleid'

6 januari - 11:45 Laatste update: 11:45

Jean Paul van Gastel vertrekt niet naar Besiktas. De beoogde assistent van Giovanni van Bronckhorst mag niet vertrekken van NAC Breda en volgens hen is 'een vertrek niet meer aan de orde'. De club uit Breda heeft het contact met de Turken verbroken.

Van Gastel was de beoogde assistent van Van Bronckhorst. NAC ziet echter niets in een vertrek en de club stelt dat de hoofdtrainer ook niet mag vertrekken. "We willen dit seizoen zo lang mogelijk in de race om promotie naar de Eredivisie blijven, daar werken we als club in alle geledingen hard voor. In dat streven willen we niet meer afgeleid worden door getouwtrek om onze trainer."

Van Gastel steunt de club in het besluit. "De club is bij vertrek naar Spanje duidelijk geweest in haar standpunt en dan is het back to business. We beleven hier een strak en zinvol trainingskamp en werken bij NAC toe naar een ferme inhaalrace met hopelijk een mooi slot."

Of dit gevolgen gaat hebben voor de komst van Van Bronckhorst bij Besiktas is nog onduidelijk. De Turken hopen de Nederlander aan te stellen, maar de voormalig trainer van Feyenoord hoopte de NAC-trainer graag mee te nemen aangezien zij al vaker samen werkten.