Nieuws

Luke Littler (17) verovert dartswereld, maar welke voetbalclub support hij?

Luke Littler (17) verovert dartswereld, maar welke voetbalclub support hij?

3 januari - 21:15 Laatste update: 12 februari - 17:19

Haast elke dag is er wel voetbal op tv, maar de sportwereld was recentelijk toch ook in de ban van het WK-darts. Tijdens deze editie van het toernooi maakte de Engelse Luke Littler (17) furore door zich te plaatsen voor de finale, maar naast darts blijkt hij ook een fan van voetbal te zijn. Voor welke voetbalclub is Littler eigenlijk?

Op bezoek in Londen op oudjaarsdag

Op oudjaarsdag doken er beelden op van Littler bij Tottenham Hotspur. De tiener bezocht het treffen tussen de club uit Noord-Londen en AFC Bournemouth (3-1) en dat deed hij vlak nadat hij Raymond van Barneveld had verslagen in de achtste finales van het WK. Na de wedstrijd van Tottenham werd Littler ontvangen door James Maddison. De Engelse middenvelder kampt nog altijd met een hamstringblessure maar van hem is bekend dat hij een groot fan van darts is, zo is bijvoorbeeld al te zien aan zijn standaard manier van juichen waarbij hij een dartpijl gooit.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door James Maddison (@madders)

Geen fan van Tottenham

Het blijkt dat Littler puur op bezoek was omdat hij door de club werd uitgenodigd. Volgens Engelse media draagt de darter namelijk een andere Engelse club een warm hart toe: Manchester United. Dat komt omdat Littler is opgegroeid in Warrington, een Engelse plaats gelegen tussen Liverpool en Manchester.