Nieuws

Dubbelslag voor Manchester United: Ten Hag en Maguire vallen in de prijzen

Dubbelslag voor Manchester United: Ten Hag en Maguire vallen in de prijzen

08-12-2023 13:04 Laatste update: 14:12

Manchester United is dubbel is de prijzen gevallen in de Premier League. Zo is Erik ten Hag uitgeroepen tot beste coach van de maand november, waar Harry Maguire is verkozen tot beste speler. Een dubbelslag voor The Red Devils, die wel een opsteker konden gebruiken na alle kritiek rond de club uit Manchester.

Ten Hag kreeg onlangs nog veel kritiek na de tegenvallende prestaties in de Champions League en de 1-0 nederlaag tegen Newcastle United. Volgens verschillende media had een deel van de kleedkamer het vertrouwen in de Nederlandse trainer verloren, doordat hij na de teleurstellende resultaten emotieloos voor de groep zou staan. Toch is Ten Hag verkozen tot beste coach van de maand november, dit komt door de prestaties van United in de Premier League. De ploeg uit manchester wist negen punten te halen uit de drie wedstrijden in november zonder een tegendoelpunt te incasseren.

Ook de veelbesproken Maguire heeft een mooie prijs te pakken. De Engelse verdediger is bekroond tot beste speler van de maand november. De United-speler heeft nog een woordje over na het winnen van de prijs. 'Ik had het niet kunnen doen zonder mijn teamgenoten, de staf en de fans. Jullie support wordt opgemerkt. Ik waardeer het.'

Het beste doelpunt van de maand november ging naar niemand minder dan Alejandro Garnacho, die de wereld overging met zijn omhaal tegen Everton. Binnen Manchester United werd de Argentijn verkozen tot beste speler van november.