Nieuws

Mühren snapt beide partijen Volendam na 'k*tweek': Ambitie en financiën stokt

Mühren snapt beide partijen Volendam na 'k*tweek': "Ambitie en financiën stokt"

02-12-2023 21:23 Laatste update: 21:28

Robert Mühren heeft een zware week achter de rug als speler van FC Volendam. Intern barstte er meerdere bommen bij de club en vertrok voorzitter Jan Smit, samen met de technische staf. Bovendien leed de club uit het vissersdorp zaterdag een 5-0 nederlaag. 

Mühren meldt zich na afloop van het teleurstellende duel bij de camera van ESPN en doet zijn zegje. Volgens Mühren valt er voor beide partijen van Volendam (de raad van commissarissen en de technische staf en voorzitter, red.) iets te zeggen. "Je hoort de verhalen van twee kanten aan. In het conflict zijn er twee partijen die denken gelijk te hebben, dan zitten wij daartussen", aldus Mühren.

De spits kan voor beide standpunten de redenen inzien. "De ene kant moeten de financiën gecontroleerd, aan de andere kant is er een ambitie om hoger te komen. Dat stokte gewoon. Er valt voor beide dingen wat te zeggen. Het is een ingewikkelde situatie en voor de club is dat helemaal kut", stelt de spits.

"Als je ziet hoe het via de media gespeeld wordt, denk je: kom op, ga bij elkaar zitten", vervolgt Mühren. Hoe het nu verder moet? "Ik weet het niet. Ik weet niet eens of we nog een trainer hebben", besluit Mühren.