Transfernieuws

Slot over aanvallende impulsen: 'Guus is een speler waar ik veel contact mee heb'

Slot over aanvallende impulsen: 'Guus is een speler waar ik veel contact mee heb'

27-06-2022 16:04

Arne Slot schoof maandag aan bij de eerste persconferentie van het nieuwe seizoen van Feyenoord. Het merendeel van de vragen die werden gesteld ging over mogelijke inkomende transfers zoals die van Calvin Stengs (OGC Nice) en Guus Til (Spartak Moskou).

Slot stak het niet onder stoelen of banken dat hij Til er graag weer bij heeft volgend seizoen, zeker met het oog op de vertrokken doelpuntenmakers Bryan Linssen en Cyriel Dessers. "Daar zijn we ons bewust van. Tegelijkertijd heb ik altijd gezegd dat het de kracht van het team is geweest die hen in staat heeft gesteld om die vele goals te maken. Met Danilo is er al een van de twee vervangers gehaald en Guus is een speler waar ik uiteraard ook nog mee in contact sta."

Daarnaast is Feyenoord met nog wat aanvallende spelers bezig zoals Wilfried Gnonto en een oude bekende van de keuzeheer: Calvin Stengs. Hebben de twee contact? "Ik dacht even: met welke ga je nu weer komen? Want er zijn er zoveel die met ons in verband gebracht worden… Of ik contact heb gehad met Stengs? Ik heb net een antwoord gegeven en het is dan jouw taak om toch weer op een creatieve manier op namen in te gaan. Maar daar ga ik niet op in, zoals ik eerder al heb gezegd. Deze speler – maar dat geldt bijna voor alle spelers – staat onder contract bij een andere club, dus dan vind ik het niet gepast om er iets over te zeggen”, luidde het antwoord van Slot.