Nieuws

'Lewandowski wilde niet naar Engeland vanwege de regen, maar dat geloof ik niet'

'Lewandowski wilde niet naar Engeland vanwege de regen, maar dat geloof ik niet'

17-06-2022 07:19

Robert Lewandowski zegt niet in Engeland te willen voetballen vanwege het slechte weer, maar volgens Cezary Kucharski is dat onzin. De voormalig zaakwaarnemer van de Poolse spits geeft zelf een andere reden. 

Dat zegt de zaakwaarnemer in gesprek met Sport1. "Waarom wil Robert niet naar Engeland? Dat was destijds ook een probleem. Ik hoorde Robert altijd een kinderlijke uitleg geven dat het in Engeland zo vaak regent. Dat zei hij dan ook tegen mij. Maar ik denk dat de echte reden was dat hij dacht niet zo effectief te kunnen zijn in Engeland. Daar maakte hij zich echt zorgen over."

In 2018 brak Lewandowski met Kucharski als zaakwaarnemer. "Cezary en ik waren het over veel punten oneens. Ik ben volwassener, ik wil nog meer bereiken", zei de spits destijds. Maik Barthel, een andere voormalig zaakwaarnemer van Lewandowski, liet op sociale media ook van zich horen. "Je wilt je hele leven naar Real Madrid en nu teken je bij FC Barcelona? Oké." De voetballer kan een driejarig contract tekenen in Catalonië, maar is nog altijd niet vertrokken bij Bayern München