Transfernieuws

Go Ahead pikt doelman op bij Twente: 'Wil zien hoe het voetbal in Deventer leeft'

Go Ahead pikt doelman op bij Twente: 'Wil zien hoe het voetbal in Deventer leeft'

15-06-2022 17:39 Laatste update: 17:40
1

Jeffrey de Lange maakt de overstap van FC Twente naar Go Ahead Eagles. De goalie is daarmee de vervanger van de vertrokken Andries Noppert.

De Lange fungeerde het afgelopen seizoen als back-up van Lars Unnerstall. De doelman was vijf jaar actief in Enschede, maar tekent nu een driejarig contract in Deventer. Technisch directeur Paul Bosvelt is blij met de komst van De Lange. "Jeffrey krijgt in de voorbereiding de tijd om zich te laten zien aan de technische staf. Hij voldoet aan de voorwaarden die wij belangrijk vinden voor een doelman. Daarnaast heeft hij vertrouwen van onze keeperstrainer Eric Weghorst om voor de positie van eerste doelman te gaan strijden."

De Lange is ook blij met zijn nieuwe uitdaging, laat hij weten op de clubsite. "Een half jaar geleden kwam bij mij echter ook het besef dat ik de druk die ik tegen PSV en Willem II voelde, eigenlijk elke week wil voelen. Uiteraard wil ik aankomend seizoen zoveel mogelijk spelen voor Go Ahead Eagles, dat staat voor mij met stip op één. Maar daarnaast wil ik zoveel mogelijk genieten van deze club, de sfeer proeven, zien hoe het voetbal in Deventer leeft."