Transfernieuws

'FC Barcelona verhoogt laatste bod op Lewandowski: Zahavi waarschuwt Bayern'

'FC Barcelona verhoogt laatste bod op Lewandowski: Zahavi waarschuwt Bayern'

15-06-2022 11:24

FC Barcelona gaat nog deze week een nieuw bod op Robert Lewandowski uitbrengen. Volgens informatie van boulevardkrant BILD wil de Spaanse topclub 37 miljoen euro betalen voor de 33-jarige doelpuntenmachine pur sang.

Van zijn vertrekwens maakte Lewandowski in de voorbije weken geen publiek geheim. De superspits sprak openlijk de intentie uit Bayern München te verlaten. Die houding kwam hem op kritiek te staan van bestuurders Oliver Kahn en Hasan Salihamidzic. Zij herinnerden de Pools international er fijntjes aan een contract tot medio 2023 te hebben bij de Duitse grootmacht.

Om die verbintenis af te kopen zouden de Blaugranas bereid zijn om een vast bedrag van 32 miljoen euro voor Lewangoalski te betalen, met dus nog vijf miljoen euro aan bonussen. Belangenbehartiger Pini Zahavi zou inmiddels duidelijk hebben gemaakt dat dit het laatste bod is van Barcelona.

BILD verwacht dat de twee clubs elkaar zullen vinden in het aanbod van de Cataloniërs. Lewandowski tekent een contract voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen. Naar verluidt zijn ook Chelsea, Manchester United en Paris Saint-Germain geïnteresseerd in de regerend Europees Topscorer van het Jaar.