Transfernieuws

'Derde bod op Mané geaccepteerd: aanvaller op weg naar de uitgang bij Liverpool'

'Derde bod op Mané geaccepteerd: aanvaller op weg naar de uitgang bij Liverpool'

14-06-2022 12:02
1

Voor Bayern München lijkt het gezegde 'driemaal is scheepsrecht' op te gaan inzake de strijd om Sadio Mané. Het Duitse boulevardblad BILD weet dat het derde bod van de Duitse grootmacht op de Senegalees is geaccepteerd door Liverpool.

Maandag werd de komst van Ryan Gravenberch afgerond, waar nu de komst van een aanvaller de prioriteit geniet bij Der Rekordmeister. Sportdirecteur Hasan Salihamidzic is bereid om een vast bedrag van 35 miljoen euro neer te tellen voor Mané. Door bonussen kan de transfersom maximaal met vijf miljoen euro oplopen. Eerdere biedingen van 25 en 27,5 miljoen euro zouden resoluut van tafel zijn geveegd door The Reds.

Met de aanstaande komst van Benfica-spits Darwin Núñez lijkt Liverpool voor te sorteren op een vroegtijd afscheid van Mané. De international beschikt nog over een eenjarig contract bij de runner-up in de Premier League. Liverpool wilde een groot gedeelte terugzien van de 41 miljoen euro die het in 2016 betaalde aan Southampton voor de vleugelaanvaller.

Aanvankelijk werd er nog vijftig miljoen euro verlangd voor de dertigjarige spits, waar beide clubs elkaar nu volgens BILD op hoofdlijnen hebben gevonden over een transfer van Mané. Van een persoonlijk akkoord tussen club en speler is al langer sprake, weet het dagblad.