Transfernieuws

'Veel belangstelling voor voormalig toptalent Ould-Chikh na halfjaar Volendam'

'Veel belangstelling voor voormalig toptalent Ould-Chikh na halfjaar Volendam'

09-06-2022 19:50 Laatste update: 20:10

Bilal Ould-Chikh vertrekt mogelijk na een halfjaar alweer bij FC Volendam. De 24-jarige technicus staat in de belangstelling van verschillende clubs uit het binnen- en buitenland.

Dat meldt Voetbal International. Ould-Chikh streek in de winterstop neer bij Volendam en stelde in het vissersdorp promotie naar de Eredivisie veilig. Hij speelde vijftien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij drie keer tot scoren kwam.

In de tweede seizoenshelft heeft de 24-jarige vleugelaanvaller zich in de kijker gespeeld bij verschillende clubs. Zo kan hij volgens VI terugkeren naar Turkije, waar Adana Demirspor en Istanbulspor interesse hebben getoond. Daarnaast kan hij ook rekenen op interesse van verschillende Eredivisie-ploegen.

Ould-Chikh werd als tiener bij FC Twente bestempeld als een van de grootste Nederlandse talenten. Hij verliet Enschede op jonge leeftijd voor een avontuur bij Benfica, waar hij uiteindelijk nooit door wist te breken. Via FC Utrecht, het Turkse Denizlispor en ADO Den Haag, kwam de Nederlandse vleugelaanvaller met Marokkaanse roots terecht bij Volendam. Hier speelde Ould-Chikh afgelopen seizoen samen met zijn broertje Walid.