Pogba afgemaakt in Engeland: 'Het is gewoon een gebrek aan respect'

Pogba afgemaakt in Engeland: 'Het is gewoon een gebrek aan respect'

Alsof met 0-5 verliezen van aartsrivaal Liverpool nog niet erg genoeg was, maakte Paul Pogba de ellende van Manchester United nog groter door als invaller rood te pakken. Paul Scholes is zwaar teleurgesteld in de Franse middenvelder.

Pogba begon zondag verrassend op de bank, maar werd bij de start van de tweede helft ingebracht door manager Ole Gunnar Solskjaer. Manchester United keek op dat moment tegen een 0-4 achterstand aan. Na vijftien minuten kon Pogba al douchen: hij kreeg rood voor een tackle op Naby Keïta.

"Pogba valt in, mag proberen het team te helpen, maar doet helemaal niks goed", begint Scholes zijn tirade in The Daily Mail. "Het was een belachelijke tackle." Het past in een groter plaatje, vindt Scholes. "Pogba heeft de afgelopen jaren voor chaos gezorgd. Iedereen kent zijn talent, iedereen vertrouwt hem, elke manager vertrouwt hem en probeert hem kansen te geven, maar dan doet hij zoiets..."

De voormalige middenvelder baalt als een stekker. "Natuurlijk, Pogba zal waarschijnlijk weer een nieuwe kans krijgen", zegt hij cynisch. "Maar als hij die niet krijgt, mist United daar niks aan. Pogba heeft talloze kansen gehad. Mensen zeggen dat hij wisselvallig is, maar het is gewoon een gebrek aan discipline en een gebrek aan respect voor je trainer en teamgenoten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie