Schreuder weigert steek uit te delen: 'Wij verloren ook gewoon van PSV'

08-09-2022 07:45

Alfred Schreuder deed met Ajax wat PSV niet kon in de voorronde van de Champions League: winnen van Rangers FC. De oefenmeester wil echter niet te hoog van de toren blazen en weigert het over het resultaat van de Eindhovenaren te hebben. 

Schreuder schoof na het duel aan voor de persconferentie en werd gevraagd of het verschil in resultaat tussen Ajax en PSV met de filosofie en mentaliteit te maken had. "Ik hoef geen oordeel te vellen over PSV, ik zit hier voor Ajax. Wij hebben goed gekeken wat Rangers had gedaan tegen PSV en wij hebben het iets anders neergezet. Ik vond onze spelers heel moedig spelen en dat wil je graag zien."

De oefenmeester werd vervolgens gevraagd of die moedigheid het verschil was tussen de wedstrijden van Ajax en PSV. Schreuder hapt echter niet. "Ik hoef niks over PSV te zeggen. Wij hebben ook van PSV verloren in de Johan Cruijff Schaal, dus ik moet gewoon mijn mond houden", besluit Schreuder. Ajax staat na de eerste speelronde bovenaan in de groep en treft dinsdagavond Liverpool FC op Anfield.