Is het Feyenoord-seizoen volgens Hancko geslaagd bij bekerwinst?

19 april - 16:20

Dávid Hancko heeft zich dit seizoen ontpopt tot één van de belangrijkste spelers van Feyenoord. Wanneer zondag de bekerfinale op het programma staat, zal de Slowaak er alles aan doen om zijn tweede prijs met de Rotterdammers te pakken. Op de vooruitblikkende persconferentie vertelt hij of het seizoen geslaagd is of niet, bij een eventuele winst of nederlaag.

"Natuurlijk is het voor ons een grote kans om een prijs te winnen. Daarmee is het ook de belangrijkste wedstrijd van het seizoen", aldus Hancko. "En ja, als we winnen, zijn we succesvol en als je alleen in prijzen rekent en we verliezen, dan niet. Maar als ik naar mezelf kijk hoe ik me hier heb ontwikkeld en welke ervaringen ik heb opgedaan, dan ben ik veel beter geworden. Dat is het meest belangrijke voor mijzelf. Maar natuurlijk willen we er alles aan doen om zondag te winnen."

De KNVB-bekerfinale begint zondagavond om 18.00 uur in De Kuip. VoetbalNieuws.nl zal live verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.