Samenvatting Premier League: Liverpool uiterst dominant bij terugkeer van Salah

17 februari - 18:38 Laatste update: 18:42

Liverpool heeft zaterdagmiddag met enig gemak gewonnen van Brentford. Naast uitblinker Mohamed Salah wist ook zijn Nederlandse ploeggenoot Cody Gakpo op het scorebord te komen. Bekijk hier de samenvatting.

Brentford hield lang stand tegen Liverpool. De thuisploeg wist meemaals gevaarlijk te worden, maar aanvaller Ivan Toney wist het doel niet te vinden. Na een uitbraak van de ploeg van Jürgen Klopp wist Darwin Nunez het net wel te vinden. De Uruguayaan stiftte de bal over doelman Mark Flekken heen die daarmee mocht vissen. Met die 0-1 stand gingen beide ploegen ed rust in, maar Liverpool zag wel al Curtis Jones en Diogo Jota wegvallen.

In de tweede helft viel Cody Gakpo in en hij wist net als Salah uit te blinken. De Nederlander bediende Salah, na de 0-2 van Alexis Mac Allister, bij de 0-3 en wist uiteindelijk zelf de 1-4 te scoren.  Toney wist de spanning nog enigszins terug te brengen, maar de Nederlander gooide de wedstrijd definitief in het slot.