Samenvatting: Hercules dichtbij nieuwe stunt, maar verliest toch nog van Cambuur

26 januari - 09:05 Laatste update: 09:05

USV Hercules was heel dichtbij een nieuwe bekersensatie. De amateurs kwamen tot een 2-0 voorsprong tegen Cambuur, maar zagen deze vlak voor tijd toch nog als sneeuw voor de zon verdwijnen. Een spetterende verlenging volgde, maar Hercules moest uiteindelijk toch haar meedere erkennen in de profs. Bekijk hier de volledige samenvatting van ESPN.

Vanaf het eerste moment leek het de wedstrijd van Oussama Lahri te gaan worden. Razendsnel kwam Hercules namelijk op voorsprong door de rechtsbuiten. Daarna scoorde hij op wonderlijke wijze een schitterende omhaal, maar treffers van Milan Smit en Matthias Nartey zorgde ervoor dat het duel alsnog richting de verlenging ging. Daarin kwamen de amateurs eerst op achterstand, maar uit een vrije trap zette Mitchell Zwart Hercules weer naast Cambuur. Daarna leek de wedstrijd op strafschoppen aan te gaan komen, maar in extremis scoorde Michael Breij de winnende treffer voor Cambuur. Daarmee kwam er een einde aan het schitterende bekersprookje van de amateurs.