Nieuws

Steijn en Kemper kijken uit naar return: 'Bij ons kan het zeker spoken'

Steijn en Kemper kijken uit naar return: 'Bij ons kan het zeker spoken'

24-05-2022 22:55

Sem Steijn en Boy Kemper kijken uit naar de return in de play ofss om promotie/degradatie. Het tweetal hoopt na een bewogen jaar vol randzaken de supporters van ADO Den Haag te belonen met een Eredivisieticket.

"Een minuut voor tijd schiet ik hem nog binnen. Heerlijk, toch met een goed gevoel naar zondag", zegt Steijn na afloop voor de camera van ESPN. "Ik wist ook even niet hoe ik moest juichen. Dat is mooi toch? Daar genieten de supporters ook van", reageert de aanvallende middenvelder op de beelden na zijn doelpunt. "Zondag gaan we er vol voor. Ik krijg zo veel appjes voor kaartjes, of ik nog wat kan regelen. Dat wordt een gekkenhuis."

Excelsior kan zich opmaken voor een heet avondje in Den Haag. "Bij ons kan het zeker spoken", zegt Kemper. "Er kunnen er vier keer zo veel in als hier en alles is uitverkocht. Als je kijkt naar wat we dit jaar allemaal al hebben meegemaakt, ik denk dat jullie niet eens alles weten, dan is het een prijs op zich dat we hier staan. Als we hier nu dan toch staan, moeten we ook maar omhoog", besluit de aanvoerder van ADO Den Haag.