Nieuws

RKC Waalwijk heeft eerste aanwinst binnen: middenvelder komt over van FC Den Bosch

RKC Waalwijk heeft eerste aanwinst binnen: middenvelder komt over van FC Den Bosch

23-05-2022 17:15

RKC Waalwijk heeft zich versterkt met Kevin Felida. De middenvelder komt over van FC Den Bosch en tekent een contract tot medio 2025.

Felida stond afgelopen zomer al op het lijstje van Eredivisie-clubs, maar Den Bosch vroeg zoveel geld voor de middenvelder dat clubs besloten te wachten tot hij uit zijn contract liep. Felida is blij met zijn nieuwe club. ''Ik ben uiteraard erg blij met mijn overstap naar RKC. Dit is voor mij een kans om mezelf bij een mooie club als RKC verder te ontwikkelen op Eredivisieniveau. Ik kijk dan ook uit naar de start van het nieuwe seizoen", vertelt hij op de clubsite.

Frank van Mosselveld, algemeen directeur van de Waalwijkers, denkt dat de middenvelder goed past bij de club. "We hadden Kevin al langer op onze radar en zijn dan ook blij dat hij nu RKC’er is. Hij past perfect binnen het RKC-profiel wat we voor ogen hebben; Kevin is namelijk jong, talentvol en ambitieus. Daarbij heeft hij al de nodige ervaring opgedaan in de Keuken Kampioen Divisie en bij Curaçao."