Nieuws

'Feyenoord zet tandje bij: alles in werk gesteld voor komst Ajacied Danilo'

'Feyenoord zet tandje bij: alles in werk gesteld voor komst Ajacied Danilo'

11-05-2022 08:18
2

Het is al langer geen geheim meer dat Feyenoord Ajax-aanvaller Danilo op de radar heeft, maar De Telegraaf meldt nu dat de Rotterdammers 'alles in werk stellen' om de spits in huis te halen. De Ajacied heeft een aflopend contract in Amsterdam, waardoor Feyenoord hem gratis op kan pikken.

Eerder wist het doorgaans goed ingevoerde 1908 te melden dat Feyenoord geïnteresseerd zou zijn in Danilo. Volgens De Telegraaf wil de huidige nummer drie van de Eredivisie nu écht werk maken van de komst van de Braziliaan. De aanvaller krijgt sinds de komst van Brian Brobbey maar weinig speeltijd bij Ajax, maar in Rotterdam-Zuid denken ze dat Arne Slot hem aan de praat kan krijgen.

Danilo werd door De Telegraaf gevraagd of de geruchten kloppen, maar de oud-speler van FC Twente wil er niets over kwijt. De Braziliaan kent namelijk de sentimenten tussen beide clubs.

Danilo kwam in 2017 voor twee miljoen euro over van Santos. Sindsdien heeft de aanvaller nog geen indruk weten te maken in Amsterdam. Dat deed hij wel in zijn eerste maanden bij FC Twente vorig seizoen. Uiteindelijk scoorde hij zeventien keer in 34 duels voor de Tukkers. Voor Ajax scoorde de Braziliaan in totaal negen keer in twintig duels.