Nieuws

Romano bevestigt interesse Malacia: 'Ten Hag maakt beslissing in komende weken'

Romano bevestigt interesse Malacia: 'Ten Hag maakt beslissing in komende weken'

02-05-2022 17:37

Tyrell Malacia staat al een langere periode in de belangstelling van Manchester United. Transferexpert Fabrizio Romano bevestigt de interesse van de aanstaande club van Erik ten Hag en onthult een aantal saillante details.

Meerdere bronnen uit binnen en buitenland traden onlangs met het nieuws naar buiten dat Malacia op de radar zou staan bij Manchester United. "Het klopt dat United interesse heeft in Malacia", zegt Romano in zijn Here We Go Podcast. "Maar op dit moment vinden er nog geen onderhandelingen plaats. Er zijn namelijk ook veel andere clubs geïnteresseerd in Malacia."

De Britse grootmacht heeft volgens de doorgaans goed geïnformeerde sportjournalist een grote wensenlijst met spelers die de verdediging moeten gaan versterken in Manchester. Romano noemt in zijn voetbalpodcast naast Malacia ook de namen van Pau Torres (Villarreal, red.) en Manuel Akanji (Borussia Dortmund, red.). "De club zal met Ten Hag gaan beslissen welke spelers gehaald moeten worden. Dat proces zal in de komende weken plaatsvinden", besluit de transferexpert.

Malacia kwam dit seizoen al in 31 wedstrijden in actie voor Feyenoord, waarin hij eenmaal het net wist te vinden. De Oranje-international heeft nog een contract in Rotterdam tot medio 2024.