Nieuws

Treurig nieuws voor St. Jago: FC Utrecht-verdediger wéér maanden uitgeschakeld

Treurig nieuws voor St. Jago: FC Utrecht-verdediger wéér maanden uitgeschakeld

26-04-2022 19:59 Laatste update: 20:02

Tommy St. Jago wacht een maandenlange revalidatie, nadat hij zondag in de Kuip een zware knieblessure opliep. De verdediger van FC Utrecht was dit seizoen ook al maandenlang uitgeschakeld vanwege een kniekwetsuur.

FC Utrecht meldt via zijn clubkanalen dat de 22-jarige Utrechter zondag in de wedstrijd tegen Feyenoord een zware blesurre heeft opgelopen, nadat hij verkeerd landde na een zetje van Feyenoord-spits Cyriel Dessers. 'Nader onderzoek en een MRI-scan bij het UMC Utrecht hebben uitgewezen dat het gaat om een knieblessure die een operatie en vervolgens een maandenlange revalidatie vereist. Die operatie staat op korte termijn gepland', zo schrijft FC Utrecht.

St. Jago gaat een zwaar revalidatieproces in dat voor hem niet onbekend is. "Natuurlijk overheerst op dit moment bij mij nog de ontgoocheling die hoort bij het feit dat ik realiseer dat ik de komende maanden niet kan doen wat ik zo graag wil doen: voetballen, en mijn steentje bijdragen aan de prestaties van FC Utrecht", zegt St. Jago. "Ik weet wat me nu te wachten staat, en ik ga er alles aan doen om weer fysiek en mentaal sterker uit dit nieuwe revalidatietraject te komen."