Nieuws

Klopp behoedt zijn ploeg voor onderschatting: 'Ze willen geschiedenis schrijven'

Klopp behoedt zijn ploeg voor onderschatting: 'Ze willen geschiedenis schrijven'

26-04-2022 17:54 Laatste update: 17:54

Jürgen Klopp verwacht woensdagavond in eigen huis een zware kluif te hebben aan Villarreal CF. De manager van Liverpool benadrukt dat zijn ploeg Arnaut Danjuma en consorten niet mag onderschatten.

De Duiste oefenmeester is onder de indruk van de prestaties van Villarreal in de Champions League. "We staan tegenover een zeer zware tegenstander", aldus Klopp dinsdag tijdens de persconferentie. "Villarreal is gemaakt voor deze competitie. Ze hadden een klein voordeel in de vorige rondes, omdat Juventus en Bayern Villarreal misschien een beetje onderschat hadden, maar dat zal ons echt niet gebeuren. Onmogelijk."

Klopp verwacht dat de ploeg van Unai Emery alles uit de kast zal halen om voor een stunt te zorgen. "Villarreal heeft echt een heel sterke ploeg en ze willen natuurlijk geschiedenis schrijven, door voor het eerst de finale te bereiken', vervolgt de 54-jarige manager. "Maar voor ons is deze wedstrijd ook heel belangrijk. We willen woensdag alles geven."

Het treffen tussen Liverpool en Villarreal in de halve finale van de Champions League wordt woensdagavond om 21.00 afgewerkt op Anfield.