Nieuws

BILD: 'Bayern ziet in Haller gedoodverfde kandidaat om Lewandowski op te volgen'

BILD: 'Bayern ziet in Haller gedoodverfde kandidaat om Lewandowski op te volgen'

26-04-2022 08:40

Sébastien Haller kan mogelijk een belletje verwachten van Bayern München, meldt BILD. De Ajax-spits geldt als dé kandidaat die Robert Lewandowski moet vervangen wanneer hij vertrekt.

BILD-journalist Christian Falk treedt met dit Haller-nieuws naar buiten in de podcast van de krant. "Ik heb gehoord dat Bayern al heeft aangeklopt bij zijn zaakwaarnemer. Als Lewandowski vertrekt, is hij een goede opvolger." Haller zou zo'n veertig miljoen euro moeten kosten, een bedrag dat Der Rekordmeister wel kan ophoesten.

Met Haller is Bayern inmiddels in de race voor een derde Ajacied. Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch worden al voor langere tijd in verband gebracht met een overstap naar München. De rechtsback zou al rond zijn met de landskampioen, terwijl Ajax nog in gesprek is over Gravenberch. Volgens de laatste berichten willen de Duitsers niet meer dan een totaalbedrag van 23 miljoen euro bieden.

Ajax strikte Haller in de winter van 2021 voor 22,5 miljoen euro van West Ham United. De spits heeft een indrukwekkend moyenne: hij maakte in 62 optredens al 46 doelpunten voor de Amsterdammers.