Nieuws

Willems flirt openlijk met PSV na Bundesliga-degradatie: 'Haha, zou wel mooi zijn'

Willems flirt openlijk met PSV na Bundesliga-degradatie: 'Haha, zou wel mooi zijn'

24-04-2022 00:01 Laatste update: 00:12

Jetro Willems degradeerde zaterdag met Greuther Fürth uit de Bundesliga en gooide meteen een subtiel lijntje uit naar PSV. De linksback speelde tussen 2011 en 2017 in Eindhoven en vindt het wellicht een optie om terug te keren naar Nederland.

Op sociale media geeft Willems de subtiele hint aan PSV. Op Twitter schrijft de linksback: 'Mijn zoontje voor de wedstrijd: Papa, je maakt op 24 mei een transfer naar PSV. Ik: Haha oh ja? Zou wel mooi zijn.' Willems werd twee keer landskampioen met PSV en zal na de degradatie naar de tweede Bundesliga misschien zijn toekomst elders zien. 

Willems verliet in 2017 de Nederlandse bodem voor een avontuur bij Eintracht Frankfurt. Na een avontuur bij Newcastle United kwam de verdediger uiteindelijk bij Greuther Fürth terecht, dat vanaf volgend seizoen weer in de tweede Bundesliga zal uitkomen. De hekkensluiter kwam zaterdag nog op voorsprong tegen Bayer Leverkusen, nota bene met een treffer van Willems, maar verloor uiteindelijk alsnog met 1-4 en kan de degradatiezone niet meer ontsnappen.