Nieuws

Zahavi wil oogsten met PSV: 'Willen landstitel, beker en Conference League winnen'

Zahavi wil oogsten met PSV: 'Willen landstitel, beker en Conference League winnen'

14-04-2022 08:05

Tijdens het slot van het seizoen moet er geoogst worden, weet ook Eran Zahavi. De spits van PSV is in vorm en wil alle prijzen pakken met de Eindhovenaren, meldt hij aan Voetbal International.

"Dit was een goede maand voor me", aldus Zahavi. "We haalden de bekerfinale, de kwartfinale van de Conference League en hebben het goed gedaan in de competitie. Dat ik veel doelpunten maakte, is extra mooi voor mij. Maar we hebben het allemaal goed gedaan. Als het team top presteert, dan profiteert het individu daar ook van."

Zahavi staat met PSV in de finale van de KNVB Beker, de kwartfinale van de Conference League en in de competitie staan de Eindhovenaren vier punten achter op nummer één Ajax. "We willen kampioen worden, de beker en de Conference League winnen. Als ik dit seizoen uiteindelijk twintig goals heb gemaakt en we hebben een prijs gewonnen, dan is het goed. Dat heb ik liever dan dertig doelpunten en geen prijs. Als je mij vijf jaar geleden zou hebben gezegd dat ik op mijn 34ste nog bij PSV om de titel zou voetballen, had ik gezegd dat je gek bent. Maar het is realiteit en ik doe er alles aan om te winnen. Te beginnen in de bekerfinale tegen Ajax."

De spits uit Israël kijkt reikhalzend uit naar het duel met de Amsterdammers. "De twee beste clubs van Nederland in de finale, mooier wordt het niet. Ajax en PSV hebben niet dezelfde voorbereiding, maar daar wil ik helemaal niet aan denken. Excuses tellen niet. Geloof me, we zullen er klaar voor zijn. Dit is een finale. We kunnen de beker winnen, dat besef is er echt bij iedereen. Geen excuses, iedereen moet top zijn tegen Ajax."