Nieuws

Linssen baalt stevig bij Feyenoord: De voetbalwereld is opportunistisch, hè?

Linssen baalt stevig bij Feyenoord: "De voetbalwereld is opportunistisch, hè?"

03-04-2022 09:06

Bryan Linssen scoorde zaterdagavond tegen Willem II voor het eerst sinds lange tijd weer eens voor Feyenoord. De spits baalt stevig van het feit dat hij zijn basisplaats is verloren bij de Rotterdammers.

"De voetbalwereld is opportunistisch, hè? Het is mijn eerste interview in 2022", grinnikt Linssen tegenover ESPN. De 31-jarige aanvaller moet vaker dan hem lief is vanaf de bank toekijken door de in vorm verkerende Cyriel Dessers. Tegen Willem II scoorde hij voor het eerst sinds december. "Het is altijd frustrerend als je op de bank zit. Zeker vandaag, als je ziet dat het niet zo lekker loopt."

Linssen ging ook in op het korte overleg met Feyenoord-trainer Arne Slot voordat hij inviel. "Hij zei dat ik moest gaan warmlopen. Toen zei ik: Ik ben al warm. Kon hij me er gelijk in gooien."

Feyenoord besliste het duel pas laat door de goal van Linssen. Luis Sinisterra had eerder na 67 minuten de 1-0 gemaakt. "Wij krijgen heel veel kansen. Dat komt door het spel wat we spelen. Maar we scoren te weinig. Zo hebben we al veel resultaten laten lopen dit jaar. En vandaag was hetzelfde. Een groot veldoverwicht, maar het afwerken kon beter. Hoe langer je dan op de nul blijft staan, hoe ongeduldiger je wordt."