Nieuws

'Cruijff en Alemany spreken zaakwaarnemer Rüdiger in het geheim'

'Cruijff en Alemany spreken zaakwaarnemer Rüdiger in het geheim'

02-04-2022 16:41 Laatste update: 16:42

FC Barcelona heeft in het geheim gesprekken gevoerd met de zaakwaarnemer van Antonio Rüdiger over een eventuele transfervrije overstap naar Catalonië. De Duitse verdediger lijkt niet te willen verlengen bij Chelsea en zijn vertegenwoordiger sprak met Jordi Cruijff en Mateu Alemany over een avontuur bij de Blaugranas

Barça lijkt al te gaan beschikken over Andreas Christensen die eveneens bij The Blues onder contract staat. Recentelijk verklapte president Joan Laporta dat Christensen en Franck Kessíe van Juventus al onderweg zijn naar Barcelona. De Catalanen willen Rüdiger graag aan dat rijtje toevoegen. 

De 29-jarige verdediger stond dinsdag nog tegenover het Nederlands elftal met Duitsland en heeft de clubs voor het uitkiezen. Onder meer Juventus, Paris Saint-Germain en Real Madrid zitten achter de verdediger aan. Volgens de Britse en Duitse tak van Sky Sports was de zaakwaarnemer van Rüdiger deze week aanwezig in Barcelona. 

Door de mogelijke overstap van Rüdiger lijkt César Azpilicueta een stuk verder weg van een reis naar Spanje. De Spanjaard ligt door een vermeende clausule tot 2023 vast in Londen en Barcelona heeft niet de financiële middelen om aan een transfersom te voldoen.