Nieuws

Timber wil Ajax trouw blijven: 'Maar wat als Manchester City belt?'

Timber wil Ajax trouw blijven: 'Maar wat als Manchester City belt?'

22-03-2022 09:32

Voor Jurriën Timber is ooit spelen bij Manchester City het ultieme in zijn carrière. De verdediger van Ajax benadrukt voorlopig nog in Amsterdam te willen blijven, al twijfelt hij wat hij doet als The Citizens hem benaderen.

Timber krijgt in gesprek met HELDEN een dilemma voorgeschoteld: liever bij FC Barcelona of City spelen? "Ik speel graag om de prijzen en daarom zeg ik nu City", antwoordt de centrumverdediger. "Barcelona heeft op dit moment een minder goede periode."

De Ajacied stelt dat een vertrek nog helemaal niet aan de orde is. "Ik zit goed bij Ajax en ben van plan om hier nog wel even te blijven. Maar ja, als Manchester City belt, wat moet ik dan? Mijn doel is om zoveel mogelijk prijzen te pakken. Ik wil groeien als speler, mijn tijd bij Ajax goed gebruiken om nog beter te worden."

Mocht de belangstelling komende zomer karig zijn, speelt Timber met al het plezier nog een seizoen in Amsterdam. Bij Ajax moet je al blij zijn als je in de basis staat, daarom wil ik ook bewust genieten van deze tijd. Ik speel hier om de prijzen, er is geen mooiere plek om te zijn. Ajax was altijd mijn droomclub, ik sliep ook onder een Ajax-dekbed."