Nieuws

Van Bronckhorst imponeert wederom in Europa: 'Maar volgende week wordt het lastig'

Van Bronckhorst imponeert wederom in Europa: 'Maar volgende week wordt het lastig'

11-03-2022 09:38 Laatste update: 10:38

Giovanni van Bronckhorst blijft indruk maken in Europa met zijn FC Rangers. Donderdagavond was Rode Ster Belgrado aan de beurt in de achtste finales van de Europa League. De Schotten wonnen in eigen huis met 3-0. Van Bronckhorst is tevreden met de uitslag, maar verwacht een heksenketel in Servië. 

Op de persconferentie na de wedstrijd looft Van Bronckhorst zijn ploeg: "Ik ben blij met het resultaat en denk dat we goed hebben gespeeld. Na het zien van de wedstrijd waren er misschien meer doelpunten mogelijk voor beide ploegen, maar vooral de tweede helft ging erg goed. Na rust hebben we de tactiek omgegooid en dat heeft gewerkt."

Rangers wist in eigen huis met 3-0 te winnen, maar de Nederlandse trainer rekent zich nog niet rijk. "Wij moeten volgende week naar Belgrado en dat gaat lastig worden. Waarschijnlijk lastiger dan vandaag, maar wij hebben een voorsprong van drie punten. Het tweeluik is echter nog niet voorbij", besluit Van Bronckhorst.

Het was donderdag geen beste avond voor het Servische voetbal: naast de nederlaag van Rode Ster Belgrado ging Partizan Belgrado in eigen huis met 2-5 onderuit tegen Feyenoord.