Breaking news

'Domper voor Bosz en PSV: verdediger waarschijnlijk tot de winterstop aan de kant'

'Domper voor Bosz en PSV: verdediger waarschijnlijk tot de winterstop aan de kant'

29-10-2023 20:18 Laatste update: 20:20

Armel Bella-Kotchap komt dit kalenderjaar waarschijnlijk niet meer in actie voor PSV. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De centrale verdediger werd onlangs succesvol geopereerd aan zijn schouder.

Bella-Kotchap wordt momenteel door PSV gehuurd van Southampton. De Eindhovenaren haalden de Duitser op het allerlaatste moment van de afgelopen transferwindow in huis. De 21-jarige stopper kwam tot dusver in vijf officiële duels in actie voor de ploeg van Peter Bosz, maar moet naar verluidt dus nog even wachten om daar een zesde en meer bij te voegen.

Volgens Elfrink ligt Bella-Kotchap er namelijk tot aan de winterstop uit. 'Obispo komt er wel weer aan, dus de aantallen kloppen straks weer. Maar voor PSV wel een domper dat de nieuweling een tijd moet toekijken', schrijft hij op X.

PSV is momenteel de trotse koploper van de Eredivisie. De ploeg is na tien wedstrijden nog altijd foutloos. In de Champions League moet het echter flink aan de bak. Mocht Bella-Kotchap na de winter nog op het hoogste Europese niveau willen uitkomen, dan moeten zijn ploeggenoten er namelijk voor zorgen om van de vierde plaats in de poule af te komen.