Nieuws

Oosting onder de indruk van Feyenoord: 'Spelen met veel intensiteit'

Oosting onder de indruk van Feyenoord: 'Spelen met veel intensiteit'

27-10-2023 15:09

Joseph Oosting heeft geen ontzag, maar wel 'bewondering' voor Feyenoord. Dat zegt de hoofdcoach op de clubwebsite van FC Twente in aanloop naar de kraker van zondag.  

De 51-jarige oefenmeester kon vrijdagmiddag nog niet met zekerheid zeggen of sleutelspelers Joshua Brenet en Michel Vlap aan de aftrap kunnen verschijnen. "Michel en Joshua hebben vandaag gedeeltes van de training mee kunnen doen", geeft Oosting aan, die zaterdag pas de definitieve beslissing neemt. 
 
Oosting zag Feyenoord afgelopen woensdag indruk maken in de Champions League. De Rotterdammers wonnen met 3-1 van SS Lazio. "Als team hebben ze laten zien heel sterk te kunnen spelen, met een hoge intensiteit en nauwkeurigheid. Feyenoord heeft alle facetten in huis die het voetbal mooi maakt, maar we moeten vooral naar onszelf kijken", zo verklaart Oosting. 
 
"We weten wat we kunnen en voor ons is dit een kans om ons met dit soort ploegen te meten. We spelen thuis en met ons publiek erachter geeft dat al een enorme boost", besluit hij. De nummer drie en vier van de Eredivisie trappen zondag om 12.15 uur af in de Grolsch Veste.