Nieuws

'PSV ziet in bijna transfervrije Amerikaan nog altijd verdedigende versterking'

'PSV ziet in bijna transfervrije Amerikaan nog altijd verdedigende versterking'

27-10-2023 11:07

PSV lijkt serieus na te denken over de transfervrije komst van Miles Robinson. De naam zou volgens het Eindhovens Dagblad rond blijven zingen. Door zijn aflopende contract bij Atlanta United komende winter, is de Amerikaan een extra interessante optie voor PSV.

Vanwege de terugkerende blessures van Armel Bella-Kotchap en de wisselvallige optredens van André Ramalho, zou PSV zich komende winter graag met een extra verdediger willen versterken. In de zoektocht naar een extra centrale verdediger zou PSV wederom zijn uitgekomen bij Robinson, die afgelopen zomer ook al aan PSV werd gelinkt. Dankzij zijn transfervrije status aan het einde van dit jaar, is de kans groot dat de Eindhovenaren de interesse een nieuw leven in blazen.

Het kan voor de 26-jarige Robinson zijn eerste klus buiten de Verenigde Staten worden. Sinds januari 2017 komt de centrale verdediger uit voor Atlanta, waar hij eerder de shirts van Boston bols en Syracuse droeg. In september 2019 maakte Robinson zijn debuut voor het nationale elftal van de VS, waar zijn teller nu op 27 interlands staat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!