Nieuws

Newcastle publiceert statement na vermeend gokschandaal Tonali

Newcastle publiceert statement na vermeend gokschandaal Tonali

18-10-2023 16:15

Newcastle United heeft via een statement gereageerd op de situatie van Sandro Tonali. The Magpies bevestigen dat Tonali wordt onderzocht vanwege mogelijk illegale activiteiten in de gokwereld. 

Newcastle spreekt zich kort uit over de situatie rondom de eigen speler. 'Newcastle kan bevestigen dat Sandro Tonali door de Italiaans aanklager en de Italiaanse voetbalbond wordt onderzocht in verband met illegale gokactiviteit. Sandro werkt volledig mee en zal zijn medewerking blijven verlenen. Hij en zijn familie zullen de volledige steun van de club krijgen.'

Het gokschandaal in Italië lijkt steeds grotere vormen aan te nemen. Nicolò Fagioli onthulde onlangs dat Tonali ook betrokken is bij het schandaal. Bovendien worden de namen van Stephan El Shaarawy, Federico Gatti en Nicolò Casale ook genoemd in de wandelgangen. Het werd medio oktober bekend dat tientallen voetballers in Italië de gokregels aan de laars hadden gelapt en de autoriteiten zouden sterk bewijs hebben dat spelers op wedstrijden van de eigen club gokten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!