Nieuws

'Eintracht Frankfurt komt in zoektocht naar nieuwe spits uit in Alkmaar'

'Eintracht Frankfurt komt in zoektocht naar nieuwe spits uit in Alkmaar'

18-10-2023 12:21

AZ zou komende winter een bod kunnen ontvangen op Vangelis Pavlidis. Zo weet Sport1 te melden dat Eintracht Frankfurt zich maar wat graag met de Griekse topschutter wil versterken, om het gat van de zomerverkoop Randal Kolo Muani te dichten.

Afgelopen zomer vertrok Muani op de laatste dag van de transferperiode voor een monsterbedrag van 95 miljoen naar Paris Saint-Germain. Er was voor de Duitse club zo geen tijd meer om een geschikte vervanger van de Fransman aan te trekken. Komende winter wil Eintracht dan eindelijk 'het gat dichten', klinkt het uit Duitsland.

Naast de naam van Pavlidis zou ook de naam van Augsburg-spits Ermedin Demirovic op het verlanglijstje in Frankfurt staan. Waar Pavlidis dit seizoen bij AZ al goed is voor elf doelpunten en drie assists in veertien wedstrijden, staat de teller van Demirovic op vier doelpunten en drie assists in acht optredens.

Het kan voor Pavlidis een terugkeer naar Duitsland betekenen, waar hij als jongeling de shirts van VfL Bochum en Borussia Dortmund droeg.