Nieuws

Advocaat Zaniolo laat van zich horen in gokschandaal: 'Nicolo heeft nooit gegokt'

Advocaat Zaniolo laat van zich horen in gokschandaal: 'Nicolo heeft nooit gegokt'

15-10-2023 12:08

Nicolo Zaniolo heeft gereageerd op de beschuldigingen aan zijn adres rondom het gokschandaal in Italië. Volgens de speler heeft hij nooit gegokt op wedstrijden, maar geeft wel aan actief te zijn op goksites.

Zaniolo is één van de namen die naar buiten is gekomen omtrent het gokschandaal in Italië. Ook landgenoten Sandro Tonali en Nicolo Fagiolo worden onderzocht naar hun illegale gokpraktijken. De advocaat van Zaniolo heeft aangegeven dat de voetballer, in tegenstrijding tot de berichten in de media, nooit heeft gegokt op wedstrijden van zijn eigen team. "Nicolo heeft nooit gegokt", vertelt zijn advocaat aan La Gazetta dello Sport.

Wel geeft zijn advocaat aan dat Zaniolo een liefhebber is van online kaartspellen. "Hij heeft mij dat ook al meerdere keren verteld. Hij heeft wel poker of blackjack gespeeld op illegale goksites, maar hij heeft aangegeven niet te weten dat dit niet mocht. We zullen alles gaan ophelderen bij de Italiaanse autoriteiten." Volgens de advocaat zou het ook gaan om kleine bedragen.