Nieuws

Ophef in Italië: Martinez ontsloeg doodzieke babysitter en verdedigt zichzelf

Ophef in Italië: Martinez ontsloeg doodzieke babysitter en verdedigt zichzelf

11-10-2023 18:01

Lautaro Martinez ligt onder vuur in Italië. De spits van Internazionale zou zijn doodzieke babysitter hebben ontslagen toen zij niet meer in staat was om te werken. Het meisje overleed enkele tijd later en de voetballer moet nu een bedrag overmaken aan de familie van de babysitter. 

De rechtbank van Milaan heeft besloten dat Martinez een vergoeding moet betalen aan de familie vanwege onrechtmatig ontslag. In Italië is er veel ophef vanwege het incident, maar Martinez en zijn vriendin hebben besloten zich uit te spreken over de situatie nadat het oordeel van de rechtbank bekend was.

Op Instagram maken Martinez en zijn vriendin een statement en doen zij hun kant van het verhaal. 'We wilden lang stil zijn uit vorm van respect, maar zullen het niet toelaten dat iemand onze naam besmeurt', valt te lezen. 'Wij huurden iemand in die al ziek was en heel lang een goede vriend was. Wij hebben ontzettend veel geholpen in en met het ziekenhuis en moesten de familie ZELF overtuigen om hierheen te komen toen zij ernstig ziek was', valt te lezen.

Het kamp van Martinez beschuldigt de familie van de overleden babysitter ervan alleen maar op geld uit te zijn. 'Toen de babysitter begon te ijlen, heeft de familie ineens geprobeerd het over geld te hebben. Nadat ze overleed, werd dit alleen maar meer het geval. Wat voor persoon moet je zijn om geld te willen verdienen achter de rug om van je dode kind? Wie doet zoiets?', besluiten Martinez en zijn vriendin.