Breaking news

'Turken hopen Dilrosun snel te verlossen van uitzichtloze situatie bij Feyenoord'

'Turken hopen Dilrosun snel te verlossen van uitzichtloze situatie bij Feyenoord'

15 september - 12:57 Laatste update: 13:00
1

Istanbul Basaksehir heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Javairô Dilrosun. De Turkse club hoopt zich op Deadline Day nog te versterken met de komst van de aanvaller. Dat meldt het Turkse Sports Digitale.

De 25-jarige buitenspeler zit in het huidige seizoen op een dood spoor bij de Rotterdammers, die hem vorig jaar voor vier miljoen euro overnamen van Hertha BSC. Dilrosun begon in eerste instantie prima, maar kreeg naar mate de tijd vorderde steeds minder speeltijd. Door de concurrentie van onder meer Luka Ivanusec, Igor Paixão, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh, Calvin Stengs en de jonge Leo Sauer is hij in een vrij uitzichtloze situatie beland.

Daarom werd eerder al duidelijk dat Dilrosun zijn vizier mocht gaan richten op een nieuw avontuur, dat dus in Turkije zou liggen. Over de details van een mogelijke transfer is nog niets bekend. Mocht Basaksehir zaken willen doen, dan moet het snel doorpakken. De Turkse transferwindow is namelijk tot de nacht van vrijdag op zaterdag geopend. De geboren Amsterdammer heeft nog een driejarig contract in De Kuip.

FC Twente had naar verluidt ook interesse in de diensten van de eenmalig Oranje-international, maar de Tukkers hadden niet genoeg financiële middelen om zijn komst te realiseren. Dilrosun speelde in het huidige seizoen slechts negentien minuten in Feyenoord 1.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s